Mår upp och ner

7 augusti, 2020 5 Av Ingela Fohlin

Idag är det fredag och vi ska till Hotellet ikväll och se när Chris sjunger 🥰


Jag har mått sådär. Ena stunden går det bra och vi lever i nuet och tar varje minut som den är och lever och det går bra. Sen känns det bara för jävligt ibland när man tänker på hur det igentligen är 😢 jag har inte heller mått så bra, har haft ont i huvudet i flera dagar, mår illa, ont i fötterna och händerna men försökt att bara tänka bort det. Det blev lite för mycket också när jag räknade ut allt vi tar. Det är ohållbart men ändå så vill vi ju inte sluta att ta det vi tar. Men just nu känns det lite hopplöst och jag har slarvat för jag orkar inte inte just nu. Har fokuserat på Robin bara så han tar allt. Robins värden va lite bättre igår efter han varit i Linköping med pappa och fått behandling så det känns bra. ❤️ Jag jobbade igår och det känns så bra att vara där men blir ändå så kluven för jag skulle vilja vara där varje dag men det går inte för Robins skull. Vi måste ju åka till Linköping för alla behandlingar. Som tillexempel nu när skolan börjar den 18 augusti då skulle jag vilja vara på plats men då är det den veckan vi ska åka varje dag till Linköping. Och så klart att jag vill vara med Robin där ❤️ jag vill vara med honom alltid men skulle bara vilja ha en vanlig vardag utan all jävla cancer och all ovisshet hela tiden. Växer cancern hos mig nu när jag inte tagit hand om mig ordentligt, växer det hos Robin nu när han har sagt att han har ont igen i ryggen.😱 Det syns på honom att det är jobbigt. Han har haft några tuffa dagar och nu har han problem med sår i munnen efter cellgifterna 😱 och han har så ont så han gråter och jag blir så ledsen när vi inte kan hjälpa honom att slippa allt han får gå igenom.
I onsdags va vi i Stockholm och firade älskade Amanda som fyllde 20 år. Så mysigt att vara där över dagen.❤️

Det blev ett väldigt konstigt kort som jag måste visa er, jätte skumt

Så häftigt kort ändå

Just nu ligger jag på min favorit plats som Stefan fixat åt mig och skriver till er 😊🥰 vi hittade den i förrådet och som har legat där i flera år utan att vi tänkt på den.

så skönt att ligga i hängmattan

Kram till er alla ❤️