Mår skit idag 😢

18 november, 2022 25 Av Ingela Fohlin

Jag va hos fysioterapeuten idag, i morse, jag gjorde en massa tester och svarade på frågor och så ville hon att jag skulle göra ett fystest som jag gjorde i februari när jag va där första gången. Först tvekade vi eftersom jag blev så dålig bara efter tre minuter men hon behövde se hur det va nu. Det blev samma resultat som då 😢 jag klarade att gå i tre minuter, sen blev jag liggandes och hyperventilerade. Jag tänkte att jag stoppade mig innan men det gick ändå inte bra, efter det har jag mått så hemskt, ärligt så har jag mått skit dåligt. Har känt mig så otroligt sjuk. Det går inte att beskriva… Jag la mig när jag kom hem i soffan och vi gick upp och och la oss vid sju ikväll. Stefan har ju börjat 03,30 i morse så han va trött och jag mår fortfarande så dåligt.

Fysioterapeuten misstänker att det är något fel med mina lungor så hon har skickat remiss till Linköping. Hon kan inte hjälpa mig mer än att skicka remiss för testerna hon gjorde visade att mina lungor inte va bra.

Jag vill bara må bra…  Känner mig så maktlös, ligger i sängen  bara och gråter..  Jag Vill inte må så här längre. Idag har det varit skit jobbigt, det har känts som bara kroppen la av, alla organ och det kändes som jag sprungit maraton och en total orkeslöshet samtidigt som jag känner mig jätte sjuk. Jag trodde se det skulle släppa efter en stund när jag varit där men jag mår skit ännu.  Jag kunde knappt köra hem. Jag åkte mellan 30-50 hem och hade en karavan med bilar efter mig.
Jag kom in på mottagningen glad och kände att jag mådde rätt okej ändå och det va bara huvudet som inte hängde med på frågorna så därför trodde ändå att jag kunde stoppa innan det gick för långt ändå..

Kram till er alla ❤️