Mår skit 😱

10 augusti, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Jag har inte kunnat skrivit något till er för jag har mått skit. Har bara inte orkat för jag mår så dåligt. Nu mår jag lite bättre en stund så jag passar på. I lördagskväll hade vi en jätte trevlig kväll och vi dansade och hade det bra och på dan och åt vi ostkaka. 😊

Men söndag vaknade jag och spydde som en gris och mådde skit, ärligt talat förjävligt. Jag tänkte att jag va bakfull, inte så att vi hade supit skallen i bitar men jag kan bli jätte dålig av bara två till tre glas vin. Så jag  låg i husbilen hela dagen och kvällen hemma och mådde skit och tänkte att jag aldrig ska dricka ett glas vin till i hela mitt liv. Men nu mår jag fortfarande skit och gick hem från jobbet igår för jag mådde dåligt. Jag blev bättre framåt eftermiddagen och tyckte det kändes bra ändå.  Och tänkte att klart jag kan gå och jobba som idag även om jag  bara va lite trött.

Jag fick ju besök av fyra killar från skolan framåt kvällen och jag blev så himla glad när de kom och hälsade på ❤️ så fina killar.

Men sen innan vi skulle lägga oss igen blev jag dålig igen och mådde skit. Jag svettas och får frossa och jag har hyperventilerat ett par gånger för jag mår så dåligt. Helt sjukt är det. Stefan hade lite svårt att lämna mig för några timmar sedan när han skulle åka till jobbet för då blev jag dålig igen och började hyperventilera och hade så ont i kroppen och frös.  Det blir som i skov och då mår jag verkligen jätte dåligt. Nu kan jag skriva till er när jag mår lite bättre en stund. Men jag mår illa hela tiden. Jag orkar knappt ta mig till toan. Det är ingen baksmälla iallfall. Jag har fått i mig lite mat.

Det här är inget roligt alls. Tycker att det känns lite läskigt att vara hemma själv ifall jag  blir så där dålig och börjar hyperventilera för då är det så svårt att få stopp på det själv tycker jag . Nog om det, jag tänker att jag ringer 1177 och rådfrågar.

Kram till er alla ❤️