Mår bättre idag

20 oktober, 2019 8 Av Ingela Fohlin

Kände när jag vaknade att nu är det en ny dag idag och vi måste få det här att fungera. ❤️ Så idag har ändå varit en bra dag. Jag har mått bättre och Stefan är här nu. Vi har också haft besök idag, två gånger och det mår vi bra av. Man får lite annat och tänka på en stund samtidigt som det ibland vara jobbigt när man hör hur livet bara fortsätter utanför och vi är här inne. Jag har bakat idag och gjort egen mussli, den blev god, men inte så den passade Robin som jag tänkt, så I morgon ska jag prova igen, nån gång måste jag väl lyckas och göra en mussli som han tycker om tänker jag 😉. I morgon 14,30 är det äntligen dags för min röntgen. Nu sover både Robin och Stefan, men inte jag ännu, hon är bara 23, 22 så jag spelar nog ett tag till. ❤️