Måndag och tagit bort endränet

2 december, 2019 9 Av Ingela Fohlin

Idag va vi en heldag i Linköping, det brukar bli så för oss. Vi började med Robin på förmiddagen och jag efter lunch. Idag va det dags att ta bort stygnen och dra ut endränet. Det gjorde jävulskt ont, hon sa att det skulle göra väldigt ont för att slangen satt där tumören satt och att den va tjock så det är därför jag har så ont i helgen också. Det har varit en jobbig helg som ni säkert förstår. Jag har mått så illa och har haft så ont och varit så trött och varit så trött på allt med den jävla cancern som aldrig ger upp i våra kroppar som bara fortsätter att förstöra oss. Så det är så skönt att ha tagit bort den nu. Hon började att dra bort stygnen och sedan drog hon ut slangen den va ju inte så tunn heller direkt. Det är så skönt att den är borta. Nu är det bara att vänta och se vad de ser när de kollar upp tumören, om jag ska få cellgifter eller vad de tänker. I kväll mår jag bättre ändå och är gladare och lite hoppfull igen trots att jag har ont och mår illa fortfarande, så är det ändå bättre och det är jag glad över då går det framåt ändå. En dag i taget ❤️ jag kan fortfarande inte göra något med armen 😉