Måndag och sol ute ☀️

Måndag och sol ute ☀️

18 oktober, 2021 8 Av Ingela Fohlin

Det är sol ute ☀️men så kallt.  Idag mår jag okej än så länge. Jag har haft en bra helg, I lördags hade vi besök och det va jätte mysigt ❤️. Jag va trött men det gick bra ändå, Stefan och Hampus fixade massor ❤️

Jag förstod att det skulle bli för mycket för mig och det blev det för igår låg jag hela dan och mådde dåligt, orkade ingeting och när jag blir så trött mår kroppen så dåligt. Men det va värt det ändå. ❤️ Men det är inget roligt…

Jag tycker ju om att vara aktiv hela tiden 😊

Jag tycker jag har fått / vi fått vår beskärda del av helvete,  men nu måste jag också ligga här i soffan för jag är utmattad😱

Läkaren sa att det kommer att ta tid och att livet inte kommer att bli som förut… Jag måste planera min tid för jag kommer inte att orka lika mycket som förut. Men jag vill inte ligga här nu, det har varit för mycket skit hela tiden och nu ska jag behöva ligga i soffan hela dagarna i stället för att träffa människor som jag annars mår bra av. Det är absolut inte jag, jag älskar att vara bland eleverna, jag älskar att umgås med människor och inget kan jag göra nu. Jo, i väldigt liten skala och det måste planeras för att jag ska orka…. Hur roligt är det…

Varför nu, kan jag inte bara fått leva lite nu. Jag vet att det bara blev för mycket efter att jag fått covid och matförgiftningen men kunde det inte bara räckt med det..  Jag måste ta hand om mig nu och vila och vila men jag vill inte det jag vill vara ute…. Jobba, träffa vänner…

Kände att jag bara behövde skriva av mig.

Jag mår inte skit ändå, bara ibland när det kommer över mig som nu.  Jag är inte deprimerad som läkaren sa för det va visst vanligt att man blev det när man är utmattad. Det tänker jag se till att jag inte blir också. Det är bara det att det är jag måste tänka mig för allt jag gör och jag ska jag göra det.

Jag har märkt att jag mår bättre i kroppen av yoga så det fortsätter jag med. Och jag har ju inget val så det är bara att göra det bästa av det och lyssna på läkaren. Vila när kroppen säger ifrån lyssna och låta det ta tid. Planera min tid, tänka på att om jag gör något en dag, så ska jag ha nästa dag för återhämtning. För återfall va visst väldigt vanligt och då blev det mycket värre och tog längre tid för återhämtning. Det va väldigt viktigt sa hon. Jag har en jätte bra läkare som förstår mig och hon sa att hon vet att jag kommer ha svårt att tänka om för att jag vill så mycket hela tiden. Hon sa när jag va där att jag hade nog tänkt att jag skulle åka till jobbet efteråt när jag varit hos henne och sedan passa på att handla innan jag åkte hem och där hade hon rätt för det va precis så jag hade tänkt 😊 och då sa hon att det va det jag absolut inte skulle göra. Jag skulle åka hem med en gång. Så det är bara att lära om, tänka om. Men jag ger inte upp. Jag

Jag ska nu ta mig en kopp latte och gå ut och sätta mig i solen. ☀️njuta av solen och min latte ☀️😊