Måndag och pratade med sjuksköterskan om operationen

25 november, 2019 13 Av Ingela Fohlin

I fredags ringde sjuksköterskan från operationen på onkologen och sa att jag skulle vara förberedd på att det kan bli en operation på torsdag istället för nästa vecka och det gjorde ju ingenting för jag vill ju bara bli av med operationen eller rättare sagt metastasen 😱 Pratade med henne idag, jag ringde för se om hon visste något mer om det blev en operation på torsdag eller inte. Det trodde hon att det skulle bli 👍👍👍 Jag skulle räkna med det, de ville bara göra ett ultraljud på onsdag för att markera och se exakt var den sitter, så det känns bra. Stefan följer med på onsdag, det känns skönt. Känner mig nervös och har en klump i magen och har så svårt att sova på natten,men samtidigt så känns det så bra att det blir av nu. 👍

I morgonbitti tänkte jag att jag skulle åka till jobbet och hälsa på och va där ett par timmar 😊 det ser jag framemot. Mormor är hemma med Robin för Stefan jobbar i morgon. Pratade med min älskade kusin (stora syster) förut, som bjuder Stefan och mig på en spa helg sista helgen innan jul❤️❤️❤️ Det ska bli så underbart skönt och jag är så glad för det. Det är precis vad vi behöver ❤️.

Idag kom ett kort och fyra bio biljetter med posten från Edins Bil där både jag och Stefan köpt våra bilar och där jag lämnar in bilen för service . Vi trodde att jag missat och betalat räkningen från kamremsbytet 😊 men vi blev glatt överraskade, de är så underbara människor. Vi känner dem inte så väl men det är alltid så glada när vi kommer, jag lämna alltid in min bil där och vi brukar stå och små prata lite. Robin när han va liten så charmade han frun i familjen 😘 han flörtade med henne och tyckte att hon va så snygg 😊

Det finns så många underbara människor runt omkring oss, ni alla, fina vänner och släkt och som gör oss så glada och tänker på oss och hjälper oss och finns för oss. Vi är så tacksamma för att ni finns. Vi Älskar er alla ❤️❤️❤️❤️