Måndag och på väg till Linköping

23 maj, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Nu sitter vi i bilen på väg till onkologen i Linköping US. Vet inte vad jag känner riktigt. Har bara en stor klump i magen…

Jag Tycker inte att det känns som om det kommit tillbaka men samtidigt är det så svårt eftersom jag mår så dåligt i hela kroppen så det är svårt att veta vad som är vad 😨 Vi får bara hålla tummarna att det är lungt. 🙏

Helgen har varit lugn och jag har mått bra ändå och orkat vara ute lite  😊☀️ har varit så härligt i solen. Så skönt när jag orkar vara ute och hålla på i trädgården. Jag har tänkt mig för så jag har vilat emellanåt så det blir inte så mycket gjort 😊 men lite 😊

Marita har inte mått så bra efter behandlingen, hon mår sådär fortfarande, hon mår så illa hela tiden och har ont i kroppen 😢

Ifredags skjutsade jag henne så hon fick klippa sig eftersom hon kommer att tappa det snart.

Kram till er alla ❤️