Måndag och ny vecka

11 november, 2019 9 Av Ingela Fohlin

Nu har vi checkat in på Ronald McDonald

Inatt sover vi här 😴 det kändes rätt jobbigt att komma tillbaka även om de är jätte gulliga här. Men vi sa förra omgången att nu vill vi inte inte komma tillbaka. Robin va på behandling klockan 15,00 idag och sen åkte vi och handlade lite. Marita vad med oss idag och vi hade en jätte mysig kväll, hon bjöd på sallad från Ekällan som har en sååå himla god chevre sallad. 👍 Sen har vi, helt otroligt suttit och spelat Monopol i 4 timmar 😊 och Robin orkade sitta uppe, vi käkade och åt lite godsaker och drack te. Robin har mått bra i helgen också. I lördags fick vi ju besök och igår tog vi det lugnt förutom att vi nu slängde ut badkaret för att göra bättre plats för Robin. I morgon är det behandling igen klockan 10,00 sen åker vi hemåt igen och sover hemma. På onsdag åker vi in igen för behandling och då sover vi kvar igen så vi slipper att åka så mycket, han får behandling varje dag den här veckan.
Jag själv ska göra en biopsi på onsdag här i Linköping vilket jag inte alls vill😱 men jag måste ju, jag har inget val säger de, annars gör det ingen operation om det nu skulle bestämma sig för det. Så det är väl bara att få det gjort…. Önskar att man kunde få välja, för de ser ju att det är metastaser ändå…. Nog om det. I morgon är en ny dag. Idag va jag på jobbet också på förmiddagen, så roligt att träffa min arbetskamrater och alla elever. ❤️ Kram till er alla.
Det syns vem vann överlägset 😉 Robin hade tomterna med hotell på de bästa gatorna. Det va en jämnt spel i början. Roligt hade vi tillsammans iallfall.