Måndag och i linköping

3 februari, 2020 7 Av Ingela Fohlin

Lördagskvällen blev jätte lyckad och jag blev så glad att fira min 50 års dag. ❤️ det va mycket trevligt 🥂👍🥰 Och jag fick så fina presenter. 50 år, det är inte illa. 😉Det är verkligen värt att fira att jag blivit 50år❤️

Jag är så glad över att ha så underbara vänner ❤️

Söndags eftermiddagen tillbringade jag i skolan efter den hemska olyckan som hände på vikbolandet på fredagsnatten då en EPA med ungdomar i va med om en otäck olycka. 😢❤️ så fruktansvärt hemskt.

När jag kom hem på kvällen så överraskade bonusfamiljen mig ordentligt genom att gömma sig i köket och hade ballonger och presenter och fullt av små hjärtan överallt 😂 Jag blev så glad att det kommit ner från Stockholm för att fira mig 🥂🥰🙃

Idag har jag jobbat och blev firad vid dagens slut, jag blev så rörd över att bli firad. ❤️ tacksam över att ha så fina arbetskamrater. Efter en en tuff och känslosam dag på skolan så va det skönt att avsluta dagen så. Jag Åkte sedan till Linköping där Stefan och Robin hade installerat sig på Ronald McDonald. Vi gick sedan på kvällen besök av min älskade syster Marita, Uffe, mormor och Hampus som firade min födelsedag. Vi gick ut och käkade på Ekällan en restaurang som ligger här bredvid sjukhuset. Vi hade en jätte mysig stund tillsammans innan de åkte hem för natten. Och nu ligger jag i säng och är lite trött efter en ändå lyckad helg trots det hemska som hände med ungdomarna. De finns i mina tankar hela tiden.❤️

Nu har vi en vecka här i Linköping. Har precis plockat upp alla mediciner på bordet

Mina blommar som jag fått idag och den fina lyktan och ängeln står där fint också.

kram till er alla ❤️