Måndag och en jäkla väntan

28 september, 2020 1 Av Ingela Fohlin

Vi hade en riktigt bra helg trots allt. Vi blir härdade av allt som händer oss hela tiden,😥 vi har levt och kunnat njuta av dagarna i helgen. Och i lördags kväll va vi hos Lena och Marcus och hade det mysigt 🥰

Idag har jag jobbat, det har gått bra men måndagar är rätt så röriga och jobbiga. Så idag va det rör tufft att vara på jobbet. Problem som andra tycker är hemska, svåra och jobbiga är igentligen ingeting… Men det skulle de inte förstå ändå, de skulle behöva byta liv några dagar för att förstå att problemen de har är inga problem igentligen.

Idag åkte Stefan och Robin till Linköping för behandling. Det hade gått bra sa de. De tog nya prover och hans vita har stigit lite så det va bra 👍❤️ Stefan och Robin har hållit på med Robins EPA när de kom hem. Det behövde fixa hand bromsen sen är den klar för besiktning. Robin mår rätt bra ändå. Han är vsra så otroligt trött nu och har varit det ett par veckor nu. Det kan vara för cellgiftsbehandlingen som han har tagit nu i huvudet, han har ju inte gjort det så länge nu. Så det kan vara så.

Kram till er alla ❤️