Måndag och behandling igen

7 september, 2020 13 Av Ingela Fohlin

Idag åkte Stefan med Robin till Linköping för cellgiftsbehandling. Det hade gått bra och Robins läkare berättade att de hade pratat Schweiz efter röntgen svaren. De pratade om att vi kanske skulle testa en ny sort cellgifter men som Sverige inte använt sig av ännu, Robins läkare va lite tveksam ändå och ville kolla upp mer om den för den kunde också ge biverkningar som minnesförlust bland annat. Vi tog namnet så vi också kan kolla på det och läsa om det.

Idag har varit en jobbig dag men det känns bättre nu ändå på kvällen ❤️. Det är bara så tungt ibland och det känns så hopplöst livet. Jag tror också att det är för nu är vardagen igång igen och då ser vi hans svårigheter han har som vi inte har tänkt på på samma sätt under sommaren för då har han kunnat åka med EPAN så mycket och han varit ute mycket. Nu när han ska gå i skolan så ser vi hans biverkningar han har efter allt han går igenom . Han har svårt att sitta den korta stunden som han är i skolan för då får han ont i ryggen och skulle behöva mer smärtlindring för att klara av det. Och det vill vi ju inte, han tar redan mycket. Sen tycker jag att hans balans är lite sämre det känns som han får anstränga mer för att hålla balansen. Och de skador han har efter operationen och de de metastaser han har i ryggen. En tonårs pojke ska inte behöva genomlida det han gör. Det är verkligen fruktansvärt.❤️ och så blev jag påmind om min röntgen också på det här så ibland bara är det jävligt tungt.

Men det känns bättre nu 🥰 I Morgon är en ny dag och jag lovade att jag skulle börja jobba 6,45 i morgon bitti 😱 fy, det ångrar jag nu 🙃 men jag ska väl inte klaga 😊 Stefan går ju upp 02,00

Kram till er alla ❤️ och tack för att ni stöttar mig när det är tungt