Måndag idag och semester ☀️

Måndag idag och semester ☀️

5 juli, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ och det öser ner utanför. Det är så mysigt att sitta inne och höra regnet utanför. I hans rum hör man regnet så väl.  Idag har jag varit i stan och köpt lite blommor. Nu kan jag börja plantera igen när 👍🌺 ankorna nu gör sitt jobb 😊 och så fick vi besök till kvällen av Stefans bror och fru som vann igen 😊på vår lotterie vi har. Och så kom en kär arbetskamrat förbi en snabbis.   I helgen va vi hemma och bara va och fixade och tog det lugnt. Vi har haft lite besök och det är alltid mysigt.❤️
När jag kom hem från stan så började Hampus och jag att isolera ankhuset, så nu är det bara taket kvar 👍. Vi fick lite hjälp av Stefan också 😊 såklart.
Jag va och tände ett ljus hos Robin när jag va i stan. Men jag tycker inte om att åka dit längre när de gjorde som de gjorde vid minneslunden. 😢Men jag vill ändå åka dit när jag är inne. ❤️ Vi tänder alltid hans ljus på kvällen i vardagsrummet .❤️🕊🕯

Stefan sover och Hampus med tror jag. Jag  ska också gå in snart och lägga mig. Jag gjorde en rabatt fredagskväll, jag lägger upp en bild och visar, tycker själv att den blev fin 🌺
Kram till er alla ❤️