Måndag förmiddag och påsklov

6 april, 2020 4 Av Ingela Fohlin

Just nu sitter jag i soffan med en kaffe och tar en paus. Jag jobbar så jag sitter vid datorn. Trodde inte att jag skulle komma upp 7 i morse för jag somnade inte förrän efter 01,30 och så vaknade jag 03 klarvaken 😱 har haft så svårt att somna.
Helgen har varit bra. Robin har mått bra ändå. Han provade att cykla i går ute på Arkösunds vägen utan att vi visste in det. Det hade gått rätt bra sa han, han cyklade bara en kort sträcka bara för att prova men med tanke på hans oststadighet är det ju bra om vi är med. Han vill ju komma upp och cykla på bakhjulet…. Vi va ute mycket i helgen när det va så skönt väder.

Igår innan han skulle gå och lägga sig ramlade han i trappan som tur va var det i slutet av trappan. Men blir ju så rädd och han också och så slår han sig ju. Men det gick bra den här gången också. Det blir inget bättre med ostadigheten han är mycket vinglig och ännu värre om han blir lite trött. Vi sa till honom nu att han måste tänka på att hålla sig i när han går nerför trappan. Det kan gå illa annars. Vi tog oss lite popcorn efter han ramlat och satt oss i soffan och myste lite.
Vi hoppas på en bra dag idag. Än så länge sover han.
Kram till er ❤️