Måndag 10 januari

10 januari, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️  vi har börjat och prata om att göra om lite i hans rum nu. Det känns okej att göra det nu har vi sagt. Så vi får se lite hur vi gör. Vi har en liten plan. ❤️

Idag har jag varit på skolan en stund på förmiddagen. Det har gått bra tycker jag ändå. Jag har legat i soffan resten av dagen men inte varit så sjukt trött. Får se hur det känns i morgon. Förra veckan dog en kollega hemma hos sig hastigt, vilket har varit tungt på skolan. Han va en så omtänksam man,  så det känns så sorgligt. Jag tyckte om honom.  ❤️

Jag skrev till er i torsdags tror jag och då kändes det bra på dan, men sen blev jag sämre igen fram till igår. Så det kändes jäkligt hopplöst faktiskt i helgen. Det kändes som det aldrig tar slut och det påverkar oss alla. Hela familjen, Stefans och min relation också. Vi blir så låsta till at vara hemma när jag inte klarar av att vara ute eller åka iväg.  Det har varit jäkligt tungt faktiskt, det tär på psyket och sen är det väl alla helgerna som varit, de påverkar oss ju också såklart mycket. Det blir ju också omedvetna krav vid jul och nyår som också tar mycket energi. Jag hade mycket hellre brutit båda benen än att ha det här.

Men nu hoppas jag att jag kommer att bli bättre. Sakta, sakta men det känns lite mer hoppfullt nu än förra veckan. Sjukt att det tog 10 dagar för bara en kväll. Jag blir lite rädd faktiskt för hjärnan bara lägger av och stänger av kroppen och det går inte att kontrollera den alls.

Det är som Stefan och jag pratade om i helgen att man blir också nervös för att göra något. Kommer jag klara av det eller kommer jag ligga och hyperventilera och må skit igen. Det påverkar ju Stefan också såklart för han blir också nervös om jag klarar det eller inte. Det har bara varit för mycket av allt. Det är svårt att se något slut på allt skit ibland.

Men det går inte heller att bli nervös för att göra saker för då kommer jag aldrig att försöka till sist. Då blir jag knäpp tillslut, tror jag. Jag kände igår att jag ville pröva att åka till jobbet ändå men bara stanna max 1-1/2 timme och det gick bra. 👍 Det kändes bra 😊

Mamma kom ut till oss på förmiddagen och stannar tills i morgon så hon lagade kalops till oss ikväll.  Älskade mamma ❤️ Hon är fortfarande inte bra sen hon ramlade för snart tre månader sedan. 😱 Hon får ont i ryggen ännu och orkar inte göra mycket alls. Hon åldrandes 10 år känns det som efter det fallet.

För att återgå till mitt mående så  går det ju inte att jag bara klarar av att åka till jobbet 2 timmar och inte orkar göra något mer än bara ligga i soffan efter den korta tiden, det fungerar ju inte.  Vi får väl se hur veckan känns. Jag håller kvar planen att börja på måndag 2 timmar om dagen max.

Jag trodde det va den 12jan i morgon men det är det ju inte. Jag är en dag före för det är den 12 på onsdag som min läkare ska ringa och torsdag som röntgen är. 🙃 jag tänkte att det va i morgon som min läkare skulle ringa och röntgen på onsdag. Så nu får jag vänta en dag till. Lite snurrig är jag 🙃

Kram till er alla ❤️