Macon ☀️🍁🍂

Macon ☀️🍁🍂

25 oktober, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Vi vaknade till höst i Frankrike i morse 🍁🍂 det va kallt, inte som hemma,  men för oss va det kallt. Gårdagen gick bra vi åkte 57 mil till Macon i Frankrike. Efter bara några mil in i Frankrike blev det stopp och vi stod still i köer på vägen med massor av lastbilar och tänkte att det är tur vi har hemmet med oss. Men det gick bra ändå. Det lättade upp och vi kunde åka vidare. Vi märkte inte av strejken mycket alls. Det va på ett ställe i början där det va hur långa köer som helst till bensin stationerna, men sen har vi inte sett något.

Vi bestämde på vägen att vi skulle stanna i Macon en fin stad som vi hade tänkte vi skulle se. Vi hittade en ställplats inte alls långt från stan. Men vi orkade inte. Stefan orkade inte heller och det va skönt för mig för jag mår fortfarande sådär. Jag hade inte orkat gå. Lite ledsen och besviken på mig själv har jag varit att jag tog ut mig så mycket när jag mådde så bra i Tarragona. Men åh andra sidan måste jag tänka på att jag är här med Stefan i husbilen och jag ligger inte i sängen och inte kommer upp. ❤️ och vi har och jag har klarat av så mycket. Vi hade en lugn och skön kväll igår. ☀️ det va så varmt, vi trodde inte att det skulle gå att sitta ute men det va så varmt igår. Vi satt ute på kvällen med ett glas vin i solen ☀️. Det va mer än 20 grader iallafall eftersom jag kunde sitta i linne.  Det tar mer än vad man tror att köra så långt. Även för mig som sitter bredvid, med mycket intryck. Jag brukar blunda och vila och fokusera ljudlösa serier. Men jag kollar upp också och ser de otroliga landskapen överallt. ☀️🥰 alla fina underbara plaster vi ser. 🙏 Jag köpte en jätte bra ögonbindel med ris i så det blir lite tyngd, jätte skön, den släpper inte in något ljus alls.

Här stod vi inatt ☀️

Vi åkte igenom Lyon, det verkar också vara en fin storstad

Vi åkte i ösregn en timme bara ungefär den har det varit fint väder. Vi har valt att bara köra på betalvägarna, så A9, A6 och snart året vi in på A3.

IMG_8639

Nu åker vi upp mot Luxemburg  i solen ☀️. Vi hade bestämt att vi skulle ta färjan i Tyskland via travemynde /Trelleborg men vi får se när vi kommer uppåt. Vi ville inte boka ännu.  Vi tänkte att vi kanske tar oss upp till den lilla byn utanför Bonn som vi sov i en natt som jag skrev om i början som va så himla fin och mysig. Vi hoppas att vi inte är så trötta så vi kan gå runt lite där i eftermiddag /kväll. Vi får se var vi hamnar 🥰

Kram till er alla i höstkylan ❤️