Lyckliga ankor ☀️😊

Lyckliga ankor ☀️😊

21 juni, 2021 20 Av Ingela Fohlin

Idag åkte Stefan och Hampus och hämtade ankorna.  Det blev överlyckliga när de väl vågade i poolen. De hade aldrig badat förut, så det va jätte roligt att se dem. Först vågade de inte bada men när Stefan hade duschat dem med vattenslangen en stund så fick de nog mer smak 😊 och hoppade i. Och de såg verkligen ut att njuta 😊 Vi köpte också två hönor eller rättare sagt en höna och en tupp, de va jätte söta, jag kommer inte ihåg vilken ras det va. Men Återkommer med det 😊

Jag filmade ankorna när de badade, jag måste ju kunna visa er,  men vet ännu inte hur jag gör, så det blir senare också.

Nu sitter jag i Robins fotölj och svettas. I morgon ska jag göra en ny tatuering på eftermiddagen och senare på kvällen ska vi bjuda mamma på middag ute. Hon får välja vart hon vill vi ska gå, bara det är här ute. Vi har ju så stort utbud här i Arkösund 👍☀️

Kram till er alla ❤️