Luxemburg och Barcelona nu ☀️

Luxemburg och Barcelona nu ☀️

4 oktober, 2022 3 Av Ingela Fohlin

Nu är vi i Barcelona och vi har 25 grader varmt och sol ☀️ jag ligger på golvet i husbilen för det blev lite för sent igår. Vi åkte 125 mil😱 helt galet igentligen 😊 Stefan körde hela vägen och Hampus satt fram och navigera och jag halvlåg bak hela resan. Vi åkte igenom hela  Frankrike igår. Vi pratade om att stanna någon i Frankrike men sen bestämde vi oss för ar åka ner till Spanien så vi kom Rose vid 04 inatt.  Där stannade vi och sov vid hamnen. Det fanns inga platser med el där så vi åkte vidare hit. Det blev väldigt långt man nu är det skönt ändå att vara här.Det är bara jag som är lite dålig nu så Stefan och Hampus är iväg och kollar in Barcelona så jag kan vila. ❤️ Vi tänkte och hoppas att jag kan vara med och käka ute ikväll så då är det bäst att jag ligger här. 😊

Våra telefoner fungerar inte för inkommande samtal. Det strular mycket så min läkare har försökt att ringa hela förmiddagen, hon fick tag i Marita som berättade för henne att vi har strul med telefonerna. Så hon skulle försöka se ringa i morgon igen.
Vi åkte från Bonn ner till Luxemburg, vidare till Dion och genom Lyon och sedan fortsatt ner till Spanien till kusten i den lilla fina staden Rose 🌺

Här står vi bra,det va tur att vi kom dom vi gjorde för nu är det fullt här.

Kram till er alla ❤️