Lördag och påskafton

11 april, 2020 6 Av Ingela Fohlin

Idag har vi haft en bra dag med jobb med Robins EPA 👍 Stefan kämpade hela dagen och Robin va med en stund så länge han orkade. Det är svårt för honom att sitta på gruset eller att stå böjd. Så jag löste av Robin så jag kunde bistå Stefan med det han behövde 😊, han fick varva lite och hjälpa Hampus emellan också med hans cross. Efter en heldags arbete för Stefan så är EPAN snart klar eller det blir nog kanske en dag morgon också om det inte regnar förstås. Jag lärde mig ett och annat också 👍

byte av Sänknings fjädrar, spindelled och styrled tror jag att det va idag🙃

Mamma kom ut och vi åt lite påskmat till kvällen. Vi saknade Marita ock Uffe 😢 kändes tomt utan dem när vi åt.

Robin har mått bra ändå ❤️ och han är glad över att pappa fixar EPAN 😊

Jag höll ju på att glömma bort vad jag har gjort 😊

Känner mig väldigt duktig måste jag säga 😊 första gången jag gör så här.

Nu har jag satt olika sorters blommor, selleri stjälkar, tomat plantor. Hoppas att det blir något bara ☀️😊
Hoppas ni har en härlig påsk och kram till er alla ❤️