Lördag och jag mår bättre

3 oktober, 2020 10 Av Ingela Fohlin

Ville bara säga att jag mår bättre och försöker att inte tänka så mycket. Inget blir bättre av att jag deppar ihop. Försöker att tänka så. Klart att det finns i bakhuvudet hela tiden och att jag har en stor klump i magen. Jag vill inte få metastaser i skelettet. Jag vet att det är så smärtsamt. Pappa hade det också….

Det blir mycket tankar och mer tankar på Robins röntgen på tisdag samma dag som jag får svar.
Robin och jag pratade igår och va så ledsna och grät båda två när vi satt i bilen på väg till linköping. Vi pratade om hans röntgen och han är så nervös för att det blivit mer, att metastaserna har blivit mer. Han känner ju att han har blivit sämre och vi ser det. Så hemskt overkligt allt är. Jag bara önskar att vi vaknar upp ur en mardröm snart. Men det låter vi inte göra.

Nu är det en ny dag och helg så nu ser vi till att göra den här dagen bra ❤️🥰 Robin och Hampus sover och Stefan har åkt iväg en stund för att hjälpa till att köra en soffa till Hampus Kompis och tjej som har flyttat. Han är så snäll min man ❤️ och jag ska fixa lite hemma. Jag hade tänkt att jag skulle börja med Robins gamla rum och tapetsera om där. Men det sa Stefan bestämt ifrån att det fick jag inte göra nu 🙃 det får jag vänta med sa han. Och jag lyssnar för en gång skull 😊, jag brukar göra det oftast 😊 tror jag. Nu kommer han säkert att protestera om han läser vad jag skrivit.

Ikväll får vi tjejbesök och vi ska bubbla och ha det bra. 🥰 Yvonne, Alice, Louise och Pernilla och Tuva tror jag att det är som kommer. Männen jobbar så då kommer de och myser med oss ❤️