Lördag och jag är sjuk

28 december, 2019 15 Av Ingela Fohlin

Nu ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv för att jag är sjuk, mår inget vidare just nu. Robins läkare sa att jag hade halsfluss när vi va där igår. Julen har varit bra trots att jag inte mått så bra. Annandagen blev jätte mysig, nästan alla inbjudna kom så vi blev många ❤️🎄 vi gjorde mat tillsammans och spelade julklappspelet, Robin va med för första gången och han tyckte det va riktigt roligt 🎁 han fick den klappen han ville ha, en jätte fin stor temugg. Det gick jätte bra och skönt att vi va hemma för då kunde Robin gå upp till sitt rum när han blev trött. Han är jätte nöjd med julen ❤️ då blir vi glada. Stefan och jag fick också en jätte fin julklapp av hans syskon ❤️

Vi blev ett gäng 🥰🎄❤️ så tack för att ni kom till oss ❤️

Igår jobbade Stefan så Robin och jag åkte till Linköping själva, han skulle få sin behandling och igår va det både i huvudet och i armen så det tog lite längre tid. Sen va det träff med fysioterapeuten för lite träning 👍 han är så duktig Robin, så stark ❤️. Hans blod värden va lite sämre igen så vi skulle dra in på en av cellgifterna resten av veckan så han klarar av att börja med den nya cellgiftsbehandlingen till nästa vecka igen.