Lördag och besiktning för Robins EPA

29 februari, 2020 6 Av Ingela Fohlin

Idag har jag åkt bil hela dan. 🙃 jag gick upp 7,30 och då kom Stefan hem och la sig efter ha jobbat natt. Hampus och jag åkte in till stan med släpkärran för att Hämta hans kompis och hans cross, så de skulle kunna åka här ute. Kom hem och väckte Robin för att sedan bogsera in Robin och hans EPA till stan för att besikta den. Och sen hem igen.

Det tog lite tid 😊 jag bogserade den istället för att han skulle köra den in i 10 km/tim. Vi har inte hunnit att skaffa en varv reg tror jag att det heter 😊🙃 Jag är inte så bra på det här men den ska iallafall göra så inte EPAN inte går på så höga varv för att spara motorn. Han fick några saker att fixa på hans älskade EPAN🤔

Det va inte så farligt ändå. Det blev några tvåor men Det mesta va förslitnings skador. Det positiva va att besiktnings killen sa att det var en av de bästa karosser på en EPA som han har besiktat på länge. Sen bar det hem igen i 30 km/tim. Vi kom hem till fem, som ni förstår så va min lördag i bilen. Men det gjorde inget 😊 jag passade på att lyssna på min bok när jag körde.

Vi mår bra och vi dricker våra grönsaks drinkar 🥰 och tar alla vitaminer och jag har inte slarvat idag😊

Lilla Balder har får sämre syn nu 😢❤️ min lilla älskling. Han ser inte saker som är framför honom. Han går in i saker som är där de inte ska vara.

Nu ligger jag i Robins säng och skriver Och myser med Balder medan Robin spelar och Stefan sover😴. Det har varit en bra idag Ändå tycker jag. Skönt ändå att få det gjort med besiktningen. Hampus följde med hans kompis hem till honom.

Hoppas ni har en bra helg och kram till er ❤️