Lördag idag ska fira min 50 års dag

1 februari, 2020 10 Av Ingela Fohlin

Vi va på behandling I torsdags med Robin och det gick bra. Hans blodvärden är så bra för första gången att han kan ta full dos hemma av cytklofosfamiden sendoxanen(cellgifterna) vi tar hemma. Det känns bra och Robin mår bra.

Jag har mått sådär, har varit så otroligt trött. Men idag känns det bättre. Idag ska vi fira min 50 års dag med mina närmaste. Känner mig glad och tacksam för livet och att många vill komma och fira min dag. Att jak blivit 50 år. Det ska firas 🥂 med Underbara vänner. ❤️ Jag hade velat ha en stor fest först men det är svårt att planera för oss just nu så det här blir jätte bra och jag är så glad. ❤️ jag har fått hjälp med att genomföra den här dagen. Nu är Marita och Lena här och hjälper till att fixa till det. Anna-lena har varit så snäll och fixat efterrätt ock Vivecka har fixat såsen.

Det ska bli så mysigt.❤️