Lördag idag

9 april, 2022 10 Av Ingela Fohlin

Jag mår fortfarande dåligt men lite bättre idag så jag har varit uppe lite. Helt sjukt så dålig jag blev.  Ärligt så har jag legat och gråtit ibland för jag varit så totalt orkeslös och så ont i kroppen och illamående. Vilket jäkla bakslag. 😱 igen. Varje steg uppe va så otroligt jobbigt och krävande. Tycker ärligt att det är jäkla svårt. En sak till gjorde jag 😳 Hjärna lägger verkligen av och hela kroppen. Jag blir så sjukt dålig så det är svårt att förklara. Så Nu har jag verkligen inte gjort annat än legat i soffan, knappt tagit mig till toan. Det är väl förmodligen oron också för Marita och när jag va där förra fredagen på Bond också. För jag gjorde inte mycket mer än jag brukar.

Jag har inte varit och hälsat på Marita ännu. Vi har pratat via face time som tur är. ❤️❤️❤️

Tur att det finns. 🙏😊 så jag får se henne iallafall ❤️

Hon mår rätt bra ändå med tanke på vad hon varit med om. Det har ju öppnat upp hela magen på henne 😳Hon har ju gjort en jätte operation och inväntar besked om när cellgift behandling ska påbörjas. Livet får verkligen ett annat perspektiv nu. All den väntan… Ärren läker bra som tur är, så det inte blir infektion eller inflammation i det som jag fick första operationen. Det varade så länge på mig och jag fick åka och lägga om det varje dag så cellgiftsbehandling blev försenad. Hoppas hon får svar snart och får lite svar. ❤️

Kram till er alla ❤️