Lördag fortfarande

8 februari, 2020 7 Av Ingela Fohlin

idag är första dagen som jag inte känt mig så otroligt trött. Hoppas att det blir bättre nu. Igår kväll och inatt hade jag så jäkla ont i magen och hela natten, Svullen och stenhård mage. Tror att det berodde på att jag åt bakad potatis med Robin på Maxi igår innan vi åkte hem och så tog jag också ett majsbröd. Det blev nog för mycket kolhydrater. Min kropp är inte van vid det nu.. Det ska jag inte göra om., ja vill inte vara med om det igen. Idag känns det inte alls så det är skönt.

På förmiddagen åkte jag in med Hampus in med släpkärran för att hämta hans kompis och hans cross och på vägen hem kom vi nästan först på plats på en otäck bilolycka med flera bilar inblandade. Hampus och hans kompis va jätte duktiga och hjälpte till och tog av sig sina jackor till barnen som frös och va chockade och jag hjälpte till i en av bilarna som va inblandade. Så fort det kan gå…. Som tur va läste jag i tidningen senare att ingen blev allvarligt skadad.

Stefan och jag har haft en mysig kväll och tagit ett glas vin och badat. Så skönt att sitta ute bubbelbadet 🍷. Vi pratade om Robin och sa båda två att han är så mycket piggare och orkar mer. Det känns så bra och vi blir så glada av att se honom så. ❤️

Kram till er alla ❤️