Lördag en jobbig dag igen.

28 mars, 2020 25 Av Ingela Fohlin

Idag har varit en jobbig dag igen för Robin. Han har varit lika trött idag och då blir han också så himla vinglig. Känslan med domningar i fötterna är kvar, det blev ingen skillnad av att ta en Saroten till. 😱 Han har varit ledsen och rädd idag också, rädd för att de jäkla tumörerna växer..

Igår kväll ringde vi in till Bond och frågade om han kunde ta en Attarax som jag har hemma själv, den är för oro . Det gick bra sa de och han kunde ta den på dan också om han behöver. De skulle skriva ut recept till honom också. Han somnade tillslut igår natt I allfall. Han tyckte att Attaraxen hjälpte så det va skönt.

Han tycker att det har varit jätte jobbigt idag för att han varit så trött. Han har inte orkat någonting direkt idag utan han har varit inne hela dagen Han har knappt ätit heller och det är nog också för att vi inte har fått igång tarmarna ännu som de ska. Magen är svullen.

Men vi läste på biverkningarna på Saroten…. Det ska man inte göra. Vanliga biverkningar va just domningar i händer och fötter. Förstoppning , svullen mage, trötthet, med mera. Ikväll ville han inte ta en Saroten till för han vill absolut inte vara som idag. Så vi struntade i den. Han fick en Attarax på dan och nu en när han skulle sova. Skönt att det hjälper ändå. Det är tungt och smärtsamt att se honom så här.😢❤️ jag blir ju också jätte nervös. Det blir vi ju alla…. det är tur att han är så här så sällan. Så här är han aldrig, nästan aldrig iallafall. Det va länge sedan. Han är alltid annars så stark och tänker framåt och är positiv och tur är det. För fy och ha det så här, som de här dagarna, att se honom så här 😢. Det gör ont i hjärtat. Han klagar aldrig över något trots allt hemsk han får gå igenom och allt han behöver göra själv på grund av skador som tumörerna Bidragit till. En 16 åring ska Inte behöva gå igenom allt det här. 16 år och nu andra omgången med cancer… och inte lite heller. Han har inte fått varit tonåring ännu. Som han säger själv . Jag är 16 år mamma, jag har Ju knappt levt ännu och har massor kvar att få uppleva och att få se världen, få jobba…. Det är många år med cancer och behandlingar. Att hans kropp står upp är ju ett under efter all den tuffa behandling som han har fått genomlida. Hemskt… Vad tungt och känsloladdat det blev nu , ❤️ nu rinner tårarna nerför mina kinder när jag skriver.

Det är bara att försöka att ta en dag i taget och bara vara tillsammans och Leva. men han/vi måste ju också få ha sådana här Depp dagar. Konstigt vore det ju annars. Vi hoppas på en bättre dag i morgon. Ny dag nya möjligheter som det heter 🥰

Måste ju bara berätta att I morse när jag vaknade blev så jag glad ❤️ Jag va på en tjejmiddag för ett par veckor sedan och hon vi va hos (Sari) hade så Himla fina ljuslyktor i glas. Det hörde en av tjejkompisarna att jag tyckte om dem så mycket, det uppmärksammade hon, så jag fick två likadana av henne. De kommer med posten. Jag blev så glad, det värmer mitt hjärta ❤️

Kram till er ❤️