Lördag 9 januari

9 januari, 2021 12 Av Ingela Fohlin

Nu har vi precis ätit frukost. Jag sov till 9,30 jag sover längre och längre när jag är ledig. Skulle kunnat sova ännu längre 😱 men det går ju inte då försvinner ju halva dagen.

Jag har ju en kock hemma nu 🥰👍så igår kväll gjorde Stefan mat och jag satt i vår nya sköna soffa i köket och tog ett glas vin. 🍷 och nu på morgonen fixade han frukost åt oss 🥰

Nu är det några dagar sen jag skrev. Det har varit okej dagar ändå. Jag har jobbat torsdag och fredag och det kändes bra att åka till jobbet. Stefan och Hampus har också jobbat. I torsdags åkte jag till Yvonnes salong i Finspång och hjälpte henne att göra i ordning i salongen. Det är ju roligare att göra det tillsammans så vi hade en jätte härlig kväll ihop och fint blev det. Synd att jag glömde att ta kort men får visa er en annan dag för det är så mysigt där och man känner sig välkommen in. 🥰 vi va ute och åt också och så fick jag ett jättefint halsband med en ängel på

Själar säger aldrig farväl ❤️ så fint

Igår jobbade vi och det kändes bra. på måndag kommer ska elever till skolan.
Jag har mått okej de här dagarna, jag tyckte att det va jätte jobbigt när vi kom hem från Stockholm i onsdags kväll. Jag saknade Robin så mycket så det gör ont.😢 Det är så tomt utan honom.❤️ hela tiden ❤️
Idag får vi besök av Stefans syskon med familjer ❤️