Lördag 7 maj ☀️

7 maj, 2022 2 Av Ingela Fohlin

Nu är solen framme igen ☀️

I morse skjutsade jag Hampus till Olerum för han skulle åka fyrhjuling där idag hela dagen med några kompisar 😊. Jag ska hämta honom ikväll någon gång 😊

Stefan åkte igår efter jobbet till Hultsfred med några kompisar med motorcykeln och kommer hem ikväll.

Jag har mått sådär eller rättare sagt skit. Mår skit idag och igår också, fick anfall igår och hyperventilerade 😪 så idag ligger jag tills det är dags att hämta Hampus. Marita och mamma va här igår ett tag och det blev väl för mycket.  En vän hörde av sig om att hon hade hört någon som hade postcovid och hon hade fått synfel/ att ögonen va trötta / skadade efter  så hon hade fått glasögon. Så jag tänkte att jag skulle kolla min syn för säkerhets skull.

Min bil gick sönder igår, vet inte riktigt vad som hänt men det luktar bränt luktade bara  bränt inne i bilen, så något elfel kanske 😳 så jag tog Stefans bli när jag skjutsade Hampus i morse.

Nu skäller hundarna så Stefan kom nog nu 😊

Kram till er alla ❤️