Lördag 2 januari och nyårsmiddag med champagne ❤️

2 januari, 2021 8 Av Ingela Fohlin

Nu Sitter jag i Robins fotölj ❤️ och skriver till er. Klockan är 23,30 och Stefan sover och Hampus följde med Jeppe in till stan och skulle sova över hos honom.

Idag har varit en okej dag, jag började städa bort julen, kändes rätt skönt att göra det. Jag brukar alltid göra det strax efter nyår. Jag gick upp sent idag eller rättare sagt jag har gjort det sista tiden, jag är så jäkla trött på morgonen men å andra sidan somnar jag ju sent också. Jag tycker det är jäkligt jobbigt med nätterna, så fort jag släcker lampan och ska sova så börjar jag få ångest så då tänder jag med en gång igen och så håller jag på. Det blir nog bättre när vardagen kommer igång igen, hoppas jag. Jag har tänkt att jag fortsätter att jobba heltid och känner av hur det fungerar. Så på måndag börjar jag igen och det gör Stefan och Hampus med.

Idag Stefan satte dit en leddramp på min bil så jag får lite bättre ljus när jag kör på kvällen och Hampus va fortfarande sliten efter nyårsafton 🤔🙃

Jeppe kom på besök på eftermiddagen och sedan på kvällen va vi hos bad-Lena och Marcus och fick en riktig nyårs middag 🥂😊 jätte lyxigt och champagne fick vi också ❤️ ❤️ ❤️ Jeppe följde med oss också så vi hade en jätte mysig kväll ❤️

Kram till er alla ❤️ ❤️ ❤️