Lömsk covid -19

6 april, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Ena stunden mår jag bättre sen nästa skit. Förut när jag skrev till er så mådde jag lite bättre. Strax efteråt kändes det helt plötsligt som jag fick 40grader feber och orkade inte ens att titta upp. Helt galet är det 🙄 och nu ligger jag i soffan igen. Jag la mig utanför på altan golvet med en filt förut för att få lite sol och frisk luft. Det va skönt ändå.

Det är såååå tråkigt att vara sjuk och lite skrämmande att ha covid – 19 eftersom man aldrig vet hur man kommer må från minut till minut. Det vänder så fort. Jag klarade av att gå upp till övervåningen och kollade mina plantor och de ser bra ut iallafall

De ser bra ut 🌱 det börjar hända lite trots att jag inte har kunnat ta hand om dem. Stefan har vattnat åt mig. Jag har sått olika gurkor och tomat plantor och så provade jag att sätta citron kärnor och de har börjat komma upp 🌱.

Nu har vi ätit lite, Stefan fixade mat till oss och tar hand om mig och hemmet 🥰

De ringde från smittspårningen förut och hade lite mer frågor. De är verkligen noga, det är bra. Det hade frågor om vår Stockholms vistelse och när vi va på Söderköpings brunn.

Kram till er alla ❤️