Ligger i soffan igen 😳

19 augusti, 2021 14 Av Ingela Fohlin

Ja, här ligger jag igen i soffan 😳 Igår va jag på röntgen, det gick bra ändå och jag fick sällskap och vi tog en fika efteråt.❤️  Det kändes skönt att inte vara ensam för det är alltid jobbigt även om jag inte får svar  med en gång så är processen jobbig och sjukhus miljön.

Det blev förmodligen för mycket igår för nu klarade jag inte av att gå till jobbet idag.  Jag gjorde röntgen och va och tog en fika med en vän och det blev för mycket.
Jag va så trött när jag kom hem. Helt tom i huvudet och så trött. I morse tog jag mig inte upp helt enkelt. Det är ärligt så jobbigt att vara ligga  här och inte orka något. Jag orkar inte ens läsa en bok 😳

Nu ska jag inte klaga mer. Jag får väl skylla mig själv. Lyssnar väl inte på kroppen ordentligt. Jag pressar förmodligen mig själv för mycket för jag tänker att jag borde klara av att göra det jag gör. Men det går inte.. Stefan blir arg på mig för att jag försöker hålla på för mycket  ❤️ hur svårt kan det vara att bara vila 😊 för mig är det det 😜
Jag får försöka att ta det lungt hela helgen nu och hålla mig hemma och göra så lite som möjligt. Men det är inte roligt när det blir bakslag så här igen… På måndag har jag tänkt att jag ska åka till jobbet, hoppas att det går nu.

Hoppas på lite fint väder i helgen så jag kan sitta ute lite eller ligga i hängmattan 😊

Hampus har åkt och jobbar idag ändå trots sin onda arm/axeln. Får se hur det har gått när han kommer hem.
Stefan är på väg hem nu, han började 03,30 i morse så nu är han nog lite trött när han kommer.

Kram till er alla ❤️