Ligger i soffan

29 januari, 2021 12 Av Ingela Fohlin

Ligger i soffan och tittar på – På spaning med Britget Jones på tv. Jag har sällskap av Balder på min ena sida och Elton på andra och Millie på bädden vid brasan. ❤️ Stefan sover och Hampus är ute på någon sladdträff inne i stan.

Det gick bra igår ändå. Efter röntgen tog jag en fika med Marie på sjukhuset så det blev ett bra avslut på en jobbig röntgen när jag va tvungen att vara själv.

Nu har lilla Kissen kommit upp och jag sig hos oss också i soffan ❤️

Så charmig han är ❤️

För en stund sedan ringde några av Robins kompisar till mig på face time, så himla glad jag blev ❤️ de va hos Robin och tände ljus och gav honom en godis så fint av dem och sen ringa till mig när de va är där ❤️❤️Älskade fina vänner han hade ❤️

Jag tog ett kort när jag åkte till jobbet i morse, det va så fint med all snö

Kram till er alla ❤️