Ligger hos Robin

11 november, 2020 15 Av Ingela Fohlin

Idag har varit en jätte jobbig dag för Robin och för oss alla.❤️ han har inte mått bra alls, det har känts han har varit så ledsen och det är så jobbigt att se honom så.

Vi bestämde att han skulle ligga i sängen nere i vardagsrummet nu på dan och på natten. Men det gick inte, han har varit arg och ledsen om vartannat. Han vill inte ligga i sängen i vardagsrummet. Vet inte varför, men han vill verkligen inte det. Han har velat gå upp och lägga sig på sitt rum tidigt och vi har velat att han ska vara nere hos oss och inte ligga själv på sitt rum. ❤️ på dagen och kvällen har det verkligen känts som han har gett upp helt 😢❤️ han fick gå upp tillslut men vi gick upp imellanåt till honom. Det tar ju så mycket krafter från honom av att gå upp och ner i trappan.

Nu har vi suttit hos honom och Stefan har nu gått in och lagt sig precis. Nu känns det bättre och vi kan prata och han är med på ett annat sätt än han har varit idag på dan ❤️ det har varit en tuff dag idag. Han har varit så ledsen och nere och inte velat prata. Det kändes som han hade gett upp helt. Bara ligger och väntar på att få dö 😢 det är klart att han måste ha såna tankar …. Vi pratade lite om döden och jag berättade vad en vän har sagt till mig tidigare som jag berättat för Robin också för en tid sedan. Det va så fint sagt ❤️ som hon sa so tårarna rinner när jag skriver. Hon sa att vi har en så fin själ så om vi dör är det för att vi behövs någon annanstans ❤️ jag vill tro att det är så eller som i Nangijala, landet man kommer till när man dör som Jonathan och Skorpan i bröderna Lejonhjärta. Vi pratade bra och det va inte ledsamt utan det bara kändes bra och naturligt ❤️

I morse eller rättare sagt på förmiddagen åkte jag till en vän som har hästar och hälsade på ❤️ så mysigt att bara få känna på hästarna, jag saknar verkligen det och föl hade hon också 🥰 ❤️ så himla mysigt, det var jätte längesen vi pratade så det kändes så roligt att få träffa henne igen. Å, jag skulle få komma och rida någon dag sa hon 🥰❤️ så glad jak blev 🥰 jag kunde inte stanna så länge för Robin hade jätte ont hemma så jag va tvungen att åka hem igen. Inte tvungen men ville det såklart. Men jag fick en liten stund❤️ jag berättade också om Robins tatuering för henne som han gjorde, att den va så fin så sa hon att jag kunde ju göra likadan på mig. Och det vill jag göra nu 🥰 det va en jätte bra idé 🥰

Vi fick besök på eftermiddagen en stund ❤️ men Robin sov mestadels. Han va inte på humör alls. Nu känns han mycket piggare ändå och vi kan sitta och prata. Han ligger i sin säng och jag i fotöljen. Vi pratade om tatueringar och jag sa att jag kanske kunde göra en likadan som han har, att min vän föreslog det och jag tyckte att det va en bra idé ❤️ Robin blev jätte glad att jag ville ha en likadan som han och han ville att jag skulle göra den på samma ställe som honom. ❤️ så så får det bli 🥰

Jag måste bara säga att Stefan och jag går verkligen igenom det här tillsammans, vi pratar och finns för varandra så det känns jätte bra. ❤️ vi har en hemsk tid framöver.. Jag vet att det annars kan vara tufft när en sån stor tragedi i en familj händer men jag tror att vi har gått igenom så mycket. Vi finns för varandra och ska klara det här också ❤️ och Hampus och vi har så många underbara människor runt omkring oss.

Kram till er alla ❤️