Leva

11 februari, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Nu är jag tillbaka. Jag har inte skrivit på några dagar, jag har ärligt mått skit… Men nu ska jag ta tag i mig själv igen har jag bestämt mig för, jag har mycket att leva för, jag har min man som jag älskar och Hampus och Robin, alla i min familj och alla underbara vänner som Vi har runt omkring oss OCH JAG VILL LEVA. Det va bara så jäkla jobbigt att vara där hos läkaren i torsdags och lyssna på allt … HEMSKT 😢 jäva cancer…

Ikväll kom jag tillbaka efter två fantatiska dagar på spa. Vi åkte i igår och sov över till idag. Jag fick i födelsedagspresent en två dagars spa av min äskande vän Malin. Så Vi har varit på Hooks Herrgård utanför Jönköping, Malin, Filippa och jag. Så underbart skönt att bara vara där och äta gott och dricka gott så klart också. Känns jätteskönt att bara koppla bort cancern. Behövde verkligen det, Men nu Så ska jag ta tag i mig själv igen och försöka att leva 3 månader i taget som min läkare sa. Så nu tar Vi en dag i taget. Det är som Stefan sa, vi har inget val, vi måste bara göra det.

I morgon är en ny dag och Robin och jag ska åka till BOND i Linköping, vi ska vara där 8,30 så vi behöver åka vid 6,30. Ett jobbigt läkarbesök som måste göras. Så i morgon åker jag inte till skolan och Robin åker inte till sin skola.

Sitter och tänker på SPA som kom hem ifrån, Så himla skönt det va på Hooks spa, det kan jag varmt rekonemdera. Jag sa till Stefan när jag kom hem att han skulle nog tycka om maten där 😉 för det va så mycket att välja mellan, vi hade beställt Herrgårds buffé , så det var en förätts buffé, en varmrätts buffé, dessert och ost buffé och det var riktigt lyxigt. Det ska vi göra om sa vi när vi åkte därifrån.

Kram till er ❤️