Leva

17 mars, 2019 0 Av Ingela Fohlin

När jag fick beskedet efter jul att jag hade fått två nya metastaser så hände något i mig. Jag kände att jag inte kunde vinna min kamp mot cancern, inte att jag gav upp att kämpa, men jag kände bara att jag inte skulle vinna den kampen. Något hände med mitt sätt att tänka, jag fick inte samma panik att jag som tidigare fått vid ett sånt besked då jag ville veta med en gång vad de skulle göra åt de nya metastaserna, att jag ville att de skulle ta bort dem från min kropp, den paniken jag kände istället kände jag ett konstigt lugn, det är som det är, det bara är så att de jävla tumörerna kommer att komma tillbaka oavsett om jag vill eller inte. Sen nu vid sista röntgen när de inte såg några nya metastaser på bilderna att cancertumörerna hade försvunnit så fick jag lite mer hopp om att få leva längre och trots att läkaren sa att jag har cancern i kroppen men vad de tror så har jag inga aktiva cancerceller då kändes det som jag fått tillbaka livet lite igen så nu känns det mer hoppfullt att jag får leva längre. Det måste ju ändå fungera all alternativ behandling som jag tar. Jag tänker också på den behandling jag kan få utomlands, det känns så skönt och jag känner mig lugnare nu när jag vet att jag har pengar så jag kan åka iväg och få behandling utomlands. iallafall så kommer jag att kunna ta några behandlingar med de insamlade pengarna vilket förhoppningsvis förlänger mitt liv och det känns så skönt. Jag är så oerhört tacksam över det.

Jag har inte så mycket dödsångest som jag hade förut, det va fruktansvärt, ärligt, så hemskt, tidigare hade jag det varje natt men det har jag inte längre.

Malin kom och hälsade på idag, alltid lika roligt att träffas, hon ger så mycket positiv energi. Vi satt och pratade om röntgen och om hur svårt det är att leva 3 månader i taget, vi pratade också om hur farligt det är att göra röntgen. Den ger ju cancer också, att göra en PET röntgen känns ju sådär, samidigt jag vill jag ju veta om jag har aktiva cancer celler eller inte, men samtidigt vill jag inte utsätta min kropp med farligt radioaktivt ämne som de sprutar in i min kropp innan röntgen, känns ju inget vidare när jag får sitta i ett rum och jag vet om att jag utger farliga strålar från min kropp och att jag inte då får träffa barn, gamla eller sjuka under den tiden. Helt galet sjukt igentligen, där sprutar jag in allt gift i min kropp och jag får inte vara nära de människorna för att jag strålar ut farligt gift till dem, vad gör då inte det då med min kropp och hur cancerframkallande är inte det. 😱och sen röntgen efter det, det vet ju alla hur cancerframkllande det är 😱 Det är lika illa vad jag än gör, gör jag inte röntgen så kanske det har kommit upp nya tumörer somjag inte vet om och då kan jag ju också missa att behandlas mot det som till exempel att åka på behandling i Tyskland . Kram till er ❤️