Läste journalen i morse

Läste journalen i morse

1 juni, 2022 2 Av Ingela Fohlin

Jag gick in och läste på min journal i morse. Jag vet att man inte ska göra det. Jag har inte gjort det på länge nu men kände att jag behövde veta vilken sida de hade sett markeringarna på, om det va båda lungorna eller inte. För jag känner att jag har ont när jag ligger på rygg nu eller mer att det är obehagligt och lite svårt att andas. Men det stod inget om vilken sida. Men det stod att det var flera misstänkta tumörer i lungorna. 😨 Vi vet ju att de sa att de trodde det men det är jobbigt att läsa om det. Men nästa röntgen ska de vara mindre inte större.🙏
Så förmiddagen va lite jobbig men sen kom Marita och mamma och Marita och jag låg och titta på serier. 🥰

Jag va också iväg på eftermiddagen och lämnade vår lilla egenuppfödda anka BB som inte passade in i flocken. Vår stora hane (draken) mobbade ut honom och bet honom i nacken. Så det va så synd om honom. Nu fick han nya vänner och en stor damm att bada i❤️

Jag har mått rätt bra nu i en vecka. Nu känns det ändå som det blir lite bättre. 🙏 Hoppas på det nu. Men det är ju bara en vecka sedan jag låg och mådde dåligt. Så jag tar en dag i taget.  Men nu känns det ändå skönt ❤️ så skönt att inte ha ont i kroppen och inte må så illa 🥰
Marita mår också bättre nu. Hon mådde verkligheten dåligt första veckan. Jag kände igen det så väl från min första cellgiftsbehandling. Hon låg mestadels hela tiden första veckan och mådde skit.😪

I morgon ska jag åka till mitt jobb på förmiddagen och hälsa på. Jag har inte varit där på långt nu. Så det ska bli roligt 🥰

Kram till er alla ❤️

Kram