Länge sedan sist ☀️

Länge sedan sist ☀️

25 september, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Nu sitter jag med en latte i solen och njuter av värmen.
Jag mår lite bättre måste jag säga 🥰 även om det tar tid förstår jag. Jag har varit hemma hela veckan och inte gjort så mycket.
Jag har börjat med yoga och det känns bra. Tror det hjälper min rygg också som inte vill bli bra. Jag går ju hos en kiropraktor men han kan ju inte göra som han brukar med patienter som mig eftersom min bröstmuskel är borta och jag har en platta inopererad  istället. Så då kan han inte knäcka som han borde så därför tar det lite längre tid.
Jag har också börjat med andnings övningar / meditation. Jag testar nu det när den kraftiga tröttheten kommer.  Och sen tittar jag på serier🥰 det går bra att vara hemma ändå tycker jag men jag vill komma tillbaka och jobba. 🥰

Kram till er alla ❤️