Länge sedan

28 augusti, 2021 14 Av Ingela Fohlin

Nu är det länge sedan jag skrev till er.
Shit, 10 dagar sedan 🙄. Jag va hemma förra fredagen också. Jag fick besök av en jobbar kompis som kom med en blomma till mig och jag blev så glad. Det betyder så mycket ❤️
I måndags började jag att jobba, men halvtid första dagarna, sen heltid. Det har gått sådär för jag har bara legat i soffan hela dagarna efter jobbet och inte orkat något. I fredags va jag hos läkaren och det tog en massa prover.  Jag fick inte ta vaccination för covid för att jag inte är frisk ännu.  Först pratade de om att jag kunde ha postcovid. Men igår när jag va hos läkaren så satt vi och pratade efter alla prover och undersökning så trodde hon att  det va psykiskt mina symtom, den trötthet och orkeslöshet som jag känner.  Och det låter väl rimligt om jag tänker efter. Hon sa att efter magförgiftningen blev det för mycket för mig och kroppen sa ifrån. Och jag ska lyssna på det nu. Hon tyckte att jag skulle jobba halv tid nästa vecka också för hon sa att jag behöver ta det väldigt lugnt. Börja komma ut och röra på mig och inte utsätta mig för för mycket intryck inte träffa för mycket folk och åka iväg för mycket. Så nu är vi hemma i helgen ❤️

Förra fredagen va jag på en fin begravningscermoni hos Robins kompis pappa som dog i juli. Det va jätte tufft, tänker så mycket på honom. ❤️ Han förlorade sin bästa vän och sin pappa bara inom ett halvår. 16 år gammal….  Han hade Robins kläder på sig som han hade fått av oss. Så känslosamt och så sorgligt 😢 vill bara ta hem honom och bara ta hand om honom ❤️

Och förra veckan fick vi besked att Robins vän som han träffade på sjukhuset under sin tid på Bond som också har cancer. Hon fick det ett halvår innan Robin  ❤️ De tyckte så mycket om varandra och jag tror att de förstod varandra så väl eftersom de gick igenom samma operationer och behandlingar och vad ungefär lika gamla. Allt va lika de fick tillbaka det med ett halvårs tid emellan.

Nu skrev hennes mamma att hon fått besked att de inte vet längre hur de ska kunna hjälpa henne längre för det har kommit tillbaka igen 😢 och hon berättade att hon ska operera in en morfin pump samma som Robin hade. Hon fick en behandling en ny sort, en studie som de skulle prova för cirka ett halvår sedan, samma som Robin  ❤️ så smärtsamt, de undrade hur det fungerade för Robin med den pumpen . Jag vill finnas för dem för vi vet precis hur smärtsamt allt är. Men samtidigt är det som att uppleva allt igen när man läser och hör vad de får gå igenom… Allt kommer tillbaka i huvudet ❤️ tänker på dem så ofta, det går inte en dag utan att de finns i våra tankar ❤️

Nu ska jag sätta på lite kaffe åt Stefan och mig 👍 han kom in och berättade att ankorna satt i vår soffa på altanen 😊 de tar sig friheter nu 😊 de är så söta 🥰
Kram till er alla ❤️