Länge sedan

Länge sedan

21 april, 2021 17 Av Ingela Fohlin

Det va över en vecka sedan jag skrev till er, jag har haft lite problem med att logga in av någon anledning.
Ja, dagarna bara går och det fungerar men saknaden är så enorm hela tiden. Robin finns i mina tankar varje minut varje sekund.❤️

Vi har jobbat hela veckan och det har gått bra. Helgen har varit lugn och skön ändå. I fredags åt vi bara gott kvällen och slappade i soffan. I lördags höll vi på ute i solen ☀️. Det va så skönt att vara ute, framåt eftermiddagen fick vi lite oväntat besök, vilket va jätte mysigt sen bjöd de med oss  hem och fick en jätte god middag  och senare åkte vi till grannen och tog ett glas vin och tillsist gick vi hem.

På förmiddagen va jag och lämnade in Robins cykel på service, vi kommer att behålla två cyklar tror vi än så länge. Sen va jag och lämnade en ros och tände ljus hos Robin 🌹🕯

I söndags fick vi  besök av älskade Alice som kom på eftermiddagen och stannade tills måndag.  ❤️

Vi mår rätt bra efter covid 19 men jag har lite kvar av det för jag blir så otroligt trött helt plötsligt som sitter ungefär en timme, det är en märklig känsla för när det kommer så känns det som kinderna svullnar först sen kommer tröttheten och jag blir verkligen så trött så jag knappt orkar ha ögonen öppna. Skulle jag köra bil måste jag stanna och bara blunda ock vänta ut det. Jag känner mig fortfarande väldigt svag också och orkar inte gå några promenader ännu. Men snart så hoppas jag.

Kram till er alla ❤️