Lämnar Gränna ☀️

Lämnar Gränna ☀️

23 juli, 2021 7 Av Ingela Fohlin

Nu har vi lämnat Gränna för att åka till Höganäs. 😊 det är en solig dag idag med. ☀️
Vi hade en jätte mysig dag och kväll igår. Vi gick omkring i Gränna och sen gick vi ut och åt vid en av restauranger vid vattnet. Så mysigt att sitta där och gott va det också ☀️
Vi har inte med oss hundarna den här gången och det ångrar jag. Det är jätte tomt och när jag ringde hem till mamma igår så satt Balder och väntade i fönstret på att jag ska komma hem.  Han ville inte gå på promenad ❤️ Jag ska inte åka utan honom någon mer gång. Vi lämnade dem för att Elton är lite låg fortfarande. Han är inte helt okej ännu. Men jag hade ju kunnat ta med Balder ❤️

Jag har haft sån ångest inatt, och inte sovit mycket. Om man kunde vara utan nätterna…Jag tror det blir jobbigt också när vi kommer till ställen där vi varit med Robin på. Jag tror det är två år sedan vi va här med Robin och skulle ha mysigt och det hade vi tillslut men vi fick åka in till Jönköpings sjukhus och fylla på med Trombosyster hela dagen men det gick bra. Det blir så känsloladdat och med så mycket minnen ❤️. Vi hann bara komma ner så ringde sjukhuset och sa att proverna va så dåliga så vi behövde komma tillbaka men då hade vi åkte så långt så då fick det bli Jönköpings sjukhus. Det va jobbigt för Robin då. Han va så ledsen över att få avbryta semestern och ligga inne.  Men sen hade vi det mysigt iallafall. Det tog hela dagen, men vi kunde fortsätta sedan ändå. ❤️ och han blev piggare.
Jag är glad att Hampus är med oss nu. Och snart om några timmar träffar vi det andra. ❤️

Jag försöker att tänka på Robins text ❤️ han va så klok. Lev så länge du kan… Jag/ vi  försöker verkligen göra det och tänka på att han skulle vilja  att vi gör det . Även om en del av mig bara vill till honom 😢

Det betyder mycket att Hampus är med oss ❤️

Det ska bli mysigt att komma ner till Höganäs för där har vi aldrig varit heller.

Kram till er alla ❤️