Läkaren i Tyskland

15 augusti, 2019 2 Av Ingela Fohlin

Hihi, den blev ju bra 😜 kunde inte lägga den på rätt sida, men ni kan ändå se allt jag tar. Det är lite, eller rättare sagt väldigt mycket, men det går bra, jag tänker att det är det som håller mig vid liv, så min nästa röntgen nu om några veckor ska visa att det inte är några aktiva cancerceller. Det har jag bestämt. Jag ska faan hålla dom borta tills de hittar en broms medicin.

Läkaren i Tyskland är jätte bra, han skickade vad jag behövde ta extra och det va bara mistel extrakt, vilket jag inte har börjat med ännu och sedan tyckte kan att jag skulle sänka dosen på E vitamin, och så har jag lagt till lymphomyodot 20 droppar tre gånger per dag och Echinaforce 20 droppar tre gånger per dag, den skulle jag bara ta i fyra veckor och detsamma va med E vitaminen, den skulle jag också ta I fyra veckor. Plus Nässel te tre- fyra gånger i veckan. Jäklar tänker ni säkert, att hålla reda på allt, men det går faktiskt bra. Det jag inte har gjort som han ville är tarmsköljning en gång i veckan och sedan ta malet kaffe och sköja tarmen med.. Har läst om det att det ska vara väldigt bra, att kaffet gör att det renar tarmen. Jag gör det lite senare, tyckte att det va en väldigt konstig känsla när jag gjorde det där. Min lever va inte heller I så bra skick så han rekommenderade också att jag skulle ha en värmekudde varje kväll på levern. Det måste jag säga att jag slarvat lite med, Träningen också 😱. Men på semestern har jag börjat att göra yoga och avslutat med meditation, vilket har varit väldigt skönt faktiskt. Jag satte ihop övningar som jag tyckte om Och som kändes bra och avslutade med meditationen, jag hittade bra musik som passade på Spotify.

Kram till er ❤️