Kunde inte låta bli att gå in läsa på min journal

17 november, 2019 8 Av Ingela Fohlin

Jag kunde inte vänta till i morgon. Jag gick in och läste….Det verkar inte ha spridit sig till någon mer ställe i allafall, men det får vi se när min läkare ringer i morgon . Men däremot så står det svar från thorax kirurgerna , att de inte kan ta något beslut för att jag har haft olika positioneringar vid de två PET röntgen jag gjorde. Jag kommer själv ihåg att jag första gången låg med armarna upp vid huvudet och nästa gång hade jag armarna ner. Men det kan ju inte ligga på mig att tala om att jag kanske borde ligga på samma sätt. Det borde de ju ändå förstå själva om det va viktigt, det kan ju inte jag veta att det är. I vilket fall så blev rondbeslutet att de vill vänta på svar från punktionen jag gjorde i veckan. Så nu känns det som jag gjort dessa två röntgen i onödan. Eller rättare sagt tre för jag gjorde en MR röntgen också. Men för dem gör det ju ingenting att det sprutar in en massa gifter i min kropp och säger till om röntgen två gånger, en MR röntgen och en PET röntgen, det är ju inte deras liv som de tar död på….. Det är ju bara mitt liv… Känns för jävligt faktiskt. Det är ju inte hälsosamt med dessa röntgen direkt. Det är ju inte bara några få röntgen jag gjort nu direkt. Så vi får väl se vad hon säger i morgon. Men så stod det iallfall. Beslut från thorax- invänta svar från punktionen på grund av olika positioner vid röntgen, vilket gör att de inte kunde göra en bedömning. Känner mig van vid att de gör fel när det gäller mig nu. Jag förstår inte hur man kan göra ett så stort misstag för det är vad det är. De glömde bort att säga till på röntgen att jag skulle ligga på samma sätt. Helt sjukt, galet. Men vi får se vad hon säger i morgon.

Vi har ändå haft en bra helg hemma med besök från släkt och vänner ❤️ och till kvällen mysig med både god mat och lite vin såklart 🍷❤️

Jag gjorde jätte goda saffransbollar och chokladbollar I fredagskväll 😊

Får skicka in receptet senare 😉