Känns lite bättre nu

20 oktober, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Igår va jag så himla trött, dumt att jag åkte iväg en stund igentligen. Gjorde inget annat igår än låg i soffan.

 Stefan och Hampus avlivade honom igår när de kom hem. En av ankorna haltar idag såg jag också, men hon stödjer lite på foten  ändå så förhoppningsvis släpper det. Minken kanske försökte ta henne först och han försökte hjälpa henne.

De sörjer idag ankorna. Jag ser att de inte är som det brukar. De ligger inte tillsammans och  går lite för dig själva.

Jag är lite piggare nu än förut så jag har varit ute en stund i regnet 😊

Klumpig va jag förut 🙃 för jag gick ut en stund för att klyva lite ved tänkte jag. Jag tycker att det är rätt skönt att bara stå där. Men då gjorde jag något så mitt finger fastande och jag fick inte bort det. Som tur va så va det längst it på fingret så jag drog i handsken snabbt som sjutton så jag drog av nageln en bit upp . Det blödde som sjutton. Men det ser bra ut nu ändå. Jag hade tur annars kanske jag blivit ett finger kortare 😊

Jag har börjat se en serie som heter 13 reasons why. Alla skulle behöva se den. Den handlar om en tjej som tar sitt liv och innan hon gör det spelar hon in 13 olika kassettband om varför. Den handlar om livet på en skola , relationer, våldtäkt, missbruk, självmord. Sanningen tar hårt på alla runt omkring henne. Varför såg de henne inte vad hade de kunnat gjort för att hjälpa henne.

Kram till er alla ❤️