Känner mig tom

22 januari, 2020 19 Av Ingela Fohlin

Jag mår ärligt inget vidare just nu, igår hela dan ville jag bara låsa in mig och hade gråten i halsen hela tiden. Jag vet att jag borde vara glad men det är jag inte just nu… Vi fick bra besked för Robin, jag vet och vi va så glada så tårarna rann nerför våra kinder när vi satt där. Men det är ju inte så att allt är borta eller att vi inte har cancer i kroppen. Robin har fortfarande cancer och sina problem och ska äta cellgifterna ett år…. Och läkaren sa också att vi skulle inte glömma bort att det är en aggressiv cancer han har… Oron finns hela tiden, växer det, har jag tillbaka det… Tar vi allt som vi ska, alla medicin listor vi ska ha koll på, att allt finns hemma, annars ska det beställas, hjälper det? och mitt i allt så lever alla sina liv…. Livet bara rullar på. Men det känns som det blir en kamp mot döden. Det känns som döden står utanför dörren och knackar på hela tiden …. Känner mig bara så jävla ledsen över hur allt är… Vi kämpar hela tiden för att överleva…. Ibland känns det bara som till vilket pris.. Tror jag bara som Stefan sa till mig igår att jag blev helt tömd efter helgens oro som har varit så fruktansvärd jobbig …. Och så är det säkert.

Jag ska ta tag i mig nu och hoppa in i duschen och hoppas att det känns bättre.

Robin mår bra ändå, han har lite ont I ryggen sa han, men vi ska vänta några dagar får vi se annars får vi lägga till smärtlindringen targenic som vi provade att ta bort efter vi varit på bond i måndags.

Idag ska han till skolan första gången efter operationen. Han är lite nervös. Han ska åka dit till lunch och äta på skolan och sedan vara där till tre.

Kram till er alla ❤️ ❤️