Känner mig TOM ibland

20 februari, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Är ett tag sedan jag skrev…. Idag har varit en jobbig dag, men kändes ändå mycket bättre nu ikväll. Jag blev så himla besviken på några av mina arbetskamrater igår och det satt i över dagen idag. En regel som jag tycker är bra är 24 timmars regeln, det innebär att om man är arg eller besviken på någon ska man ta upp det med personen inom 24 timmar annars ska man släppa det och gå vidare. Jag tycker att det är en bra regel. Jag gjorde det idag och tyckte att det var jätte jobbigt och för jag blev så besviken. Men man lär sig alltid något nytt om hur vi människor fungerar. Det är intressant hur vi är så olika och tänker så olika och det kan göra så ont i hjärtat ibland för att man blir så sårad. Men det är bara att gå vidare och tänka om…. När det händer saker som jag inte räknat med eller trott skulle hända, det får mig också att fundera på vad vill jag. Vill jag vara här? Vad vill jag göra? Många tankar snurrar runt för att jag blev så besviken, kanske en skitsak men ändå inte. Jag vill inte skriva om vad det handlar om men å andra sidan kan det handla om vad som helst. Det är nog hur vi tänker såå olika många gånger och vi lyssnar inte på vad vi säger, vi hör men lyssnar inte, det behövs ibland så lite för att göra någon glad men ändå kan det vara så svårt…..

Jag mår nu bra ändå, känner mig bara så TOM ibland, ena stunden är jag glad och tänker att jag verkligen vill leva och det känns bra allting sen efter några timmar kommer känslorna som jag inte vill ha, när jag tänker att jag vill verkligen inte vara i min kropp, jag vill bara vara glad och lycklig, även om jag oftast är lycklig trots allt så är det jobbigt när tankarna kommer, har jag ätit rätt i dag, har jag tagit oljorna som jag ska, hjälper de, delar sig någon cancer cell idag, får Robin några nya cancer celler, snart är det dags för en ny röntgen för honom.

Jag har varit på yoga i Arkösund, jätteskönt, den passar mig perfekt, Medi yoga tror jag det heter om jag kommer ihåg rätt. I helgen var Stefan och jag och uppe i Stockholm med Tommy och Monica på husbilsmässa med våra husbilar. Jätteskönt att bara strosa runt och titta på alla husbilar. Det va skönt för vi var själva också, Hampus och Robin va hemma med mormor. Vi tog det lugnt och såg en show med Shirley Clamp, vilken underbar röst hon har. På kvällen åt gott i husbilen. Lite mysigt att bara vara i husbilen.