Känner mig tom

Känner mig tom

24 maj, 2022 16 Av Ingela Fohlin

Jag känner mig helt tom, en klump i magen, besviken på livet och vad som händer hela tiden. Jag kommer att ta tag i mig själv och kämpa vidare, det vet jag. Men just nu behöver jag nog bara lite tid att landa i det här. ❤️ det känns så tungt, men vi får ta en dag i taget.

På torsdag åker Stefan och jag iväg med husbilen ett par dagar och bara är tillsammans.❤️ Det kan nog göra gott ändå. Tror vi behöver det. Jag kan ju ligga i husbilen likväl som jag ligger i soffan. Bara byta miljö 🙏☀️

Vi hade tänkt sätta lite ankägg i äggkläcknings maskinen men vi har bestämt att avvaktar tills Stefans semester är över och tills vi vet mer om vad som händer med mig.

Jag ska göra allt för att klara det här och ta allt som jag gjort förut. Jag har haft uppehåll sen förra gången jag gick metastaser för nästan 2 år sedan. Bara underhållit med cbd och kosten. Det är nästan 2 år sedan som de såg en tumör i bröstet och jag åkte in för operation men när de gjorde ultraljudet en timme innan operationen va den borta allt var klar för operation.  Så det har gått och jag ska göra allt för att det ska bli så igen. Känner att det inte är dags ännu för mig att komma till Robin ❤️ även om jag  inget annat vill än att finnas hos honom. Men jag vill också finns här ❤️

Kram till er alla ❤️