Känner mig ensam ❤️

22 juni, 2020 10 Av Ingela Fohlin

Vi fick besked för snart en vecka sedan och jag har aldrig känt mig så ensam som jag gör nu. Telefonen har aldrig varit så tyst…. Vi alla hanterar sorg på olika sätt. ❤️ 😢 Alla lever sina liv och för många blir det för svårt att hantera. Det blir för mycket sorg, för många tankar och om hur man ska formulera sig, vad ska man säga? vad finns att säga….. Det finns inga mirakel ord som kan göra allt bra igen. Vi måste bara ta oss igenom det här hur fruktansvärt det än är. Det är semester nu för många och då ska man vila upp sig för att ta nya tag till hösten. En nära vän jag hade skrev till mig och sa att hen tycker att det är så jobbigt med mig för det händer alltid tråkigheter runt mig och att det tär på alla och man trycks ner för var dag. 😢 men jag trodde att det är det som vänner är till för. Både när man är lycklig och mår bra och när man mår dåligt. Framför allt när man mår dåligt. Det är väl då vi ska finnas för varandra. Det är väl då man vet att man är riktiga vänner. ❤️

Jag vet att jag har vänner och jag har en underbar familj och vi har varandra. Mår bara lite skit just nu och tycker lite synd om mig själv 😢 dricker kaffe och gråter och skriver till er ❤️