Kändes bättre igår

2 oktober, 2020 11 Av Ingela Fohlin

Nu känns det inte alls bra, mådde inget vidare igår kväll. Först kändes det bra. Jag va bara så nervös att jag skulle ha fått metastaser i något organ. Men det här är ju inte bättre… Inget är bättre, det är lika illa.. Fjärde gången hur länge ska jag orka? / vi orka? Hur länge ska min kropp orka? Livet är hemskt just nu. Jag vill inte det här mer nu., orkar inte och så måste jag. Jag måste gå upp ur sängen. Trots att tårarna bara rinner nerför mina kinder.

Det är en vanlig dag där vi tar våra drycker på morgonen med vitaminer och annat som vi ska ta. Robin ska emla sig inför cellgiftsbehandlingen som han får i huvudet igen och som vi ska åka till snart. Cirka 10 mil dit och 10 mil hem. Det här är vardag för oss.. Ibland undrar jag hur faan vi tar oss upp över huvudtaget 😥 ❤️ vi har livsviljan, men ibland svajar den ordentligt. Det är så otroligt svårt ibland, 😥 Vi går ju inte direkt åt rätt håll ❤️

Nu måste jag gå upp annars kommer vi försent…

Kram till er ❤️