Kan inte sova

24 oktober, 2019 15 Av Ingela Fohlin

Jag blir galen, jag vill sova men det går inte, vet att jag behöver det, men tankarna bara maler i huvudet, har den kommit tillbaka, är det nya tumörer på de stället där de såg markörerna sist? Den Jävla oron hela tiden, och väntan på besked. Ska jag gå in och läsa min journalen? Jag vill men ändå inte. Vet inte om jag vill veta… Önskar det inte fanns några nätter.. Varför ska det vara så hemskt på natten 😢. Känner mig klar vaken just nu och på morgonen är det skit jobbigt att gå upp i stället . Får se vad jag gör, i vilket fall ska jag prova att ringa i morgon, de kan ju kanske ge mig något besked, inte för att jag tror det precis, men jag kan ju hoppas för att få en lugnare helg. Jag får ju hämta ut en ny protes också som jag skulle gjort i början på hösten, men det känns det totalt meningslöst att göra det, vad spelar det för roll, en jäkla protes i allt det här. Tänk om det kunde finnas en John Blund som kunde komma och söva mig. ❤️