Jobbig dag idag

6 april, 2020 10 Av Ingela Fohlin

Idag har varit en tuff dag. Robin har varit väldigt låg idag och har inte mått bra. Även om han sagt hela dagen att han mått bra men är bara så trött så har Det märkts väldigt mycket på honom idag att han är sjuk😢 han har sett så sjuk ut, så svag hela han. Det är så hemskt att se honom så. Jag skulle så gärna vilja kunna ge honom allt han önskar så han kunde bli lite glad ❤️.
Vi började göra iordning och plocka ut saker ifrån den lilla Boden som är vid garaget. Tanken va från början att han skulle få ha det som cykel förråd och lite verkstad för cyklar. Han tycker så mycket om att mecka med cyklar men vi har haft det som förråd med allt möjligt skit i. Men vi bestämde förra sommaren att han skulle få det som sitt. Så nu tänkte vi att vi ändå kunde slänga ut allt skit som är där inne så han kan få in sina cyklar iallafall. Så det gjorde vi på eftermiddagen / kvällen mamma och jag. Robin orkade inte vara med och Stefan jobbade och kom hem sent och Hampus va inte hemma idag. Jag önskar För Robins skull att det redan nu va ett välplanerat och färdigt Cykel förråd /verkstad för honom med hyllor och anpassningar så han kunde mecka med sina cyklar på ett bra sätt. ❤️
I helgen ska Stefan och Robin försöka att fixa hans EPA, de fel som va från besiktningen. Vi får hoppas att de får ordning på den. Stefan lite långledigt från fredag till tisdag, så skönt.

Nu ska jag försöka att sova.😴

Vi får hoppas på en bättre dag i morgon.
Kram till er alla ❤️